Căutare MDM

Buletin

Pierdere de putere la un Citroen C3 1.4 HDi din 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32394 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: pierderea de putere la un Citroen C3 1.4 HDi din 2003
Ei bine, niciun zgomot ciudat sau ceva de genul, niciun fum sau ceva de genul, ceea ce mă deranjează puțin, mulțumesc Sertdi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32395 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: pierderea de putere la un Citroen C3 1.4 HDi din 2003
ddlcsa, ei bine, nicio lumină pe bord, niciun zgomot ciudat, s-a stricat un injector acum un an și a fost reparat, m-am gândit și la debitmetru, dar o să încerc și alte lucruri până ajung la debitmetru, care trebuie să coste o avere, asta e sigur... N-am schimbat niciodată filtrul de motorină, cred că e timpul să-l schimb să văd cum reacționează. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32396 prin manual-mecanic
Eșapamente înfundate? Și asta e o altă opțiune. O să mă uit când o să am puțin timp și o să văd ce găsesc. Mulțumesc, Kikemec.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32397 prin manual-mecanic
Salut Jose.P. Păi, are deja 130.000 km... trebuie să fie ceva plin de carbon, hahaha. Mai întâi o să schimb filtrul de combustibil, apoi o să verific EGR-ul și tot, țeava de eșapament și debitmetrul. Dar când se defectează debitmetrul, nu se aprinde niciun martor luminos pe bord.

Vă mulțumesc foarte mult tuturor, sunteți minunați!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32419 prin manual-mecanic
Adevărul este că, de cele mai multe ori, când debitmetrul se defectează, nu indică nimic, iar singura modalitate de a face acest lucru este să îl testați pe drum cu un instrument de diagnosticare. Totuși, dacă nu l-ați reparat niciodată corespunzător (filtru de aer, filtru de combustibil), știți deja care este primul lucru pe care ar trebui să îl faceți înainte de a întâmpina probleme mai mari.
Cu cele mai bune gânduri.