Căutare MDM

Buletin

Pierdere de putere la un Citroen C3 1.4 HDi din 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni - Acum 13 ani și 5 luni #32329 prin manual-mecanic
Salut, foarte bine. Ei bine, să vedem dacă mă poți ajuta...
C3-ul unui membru al familiei are o mică problemă. Când îl conduc, se simte foarte slab, ca și cum turbo-ul nu ar funcționa. Și pe rampe, coboară, ceea ce este un lucru rău. Știu că nu poți aștepta prea multe de la acel motor, dar am condus alte mașini identice cu același motor și au considerabil mai multă putere.

Ce ar putea fi în neregulă?

Mulțumesc anticipat. Cu cele mai bune gânduri.
Ultima editare: acum 13 ani și 5 luni de către . Motiv: cel mai scris cuvânt

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32342 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: pierderea de putere la un Citroen C3 1.4 HDi din 2003
O întrebare, pe baza a ceea ce ai spus despre pierderea de putere, ai observat vreun zgomot? Adică ceva de genul unui bang bang bang când funcționează. Nu un zgomot metalic, ci un zgomot care se intensifică pe măsură ce accelerezi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32349 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: pierderea de putere la un Citroen C3 1.4 HDi din 2003
Salut, mai întâi trebuie să revii la elementele de bază:
----service????
De cât timp a trecut de când ai schimbat filtrul de combustibil...
Pierderea de putere ar putea fi din cauza mai multor factori, dar dacă nu se aprind martori pe bord, ar putea fi și din cauza unui injector sau a celebrului debitmetru...
Pentru o diagnosticare online, avem nevoie de puțin mai multe informații pentru a te putea ghida (zgomot excesiv al motorului sau comportament neregulat la ralanti...)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32359 prin manual-mecanic
Am văzut mai multe Citroen-uri și când nu e din cauza unei revizii, e din cauza evacuărilor înfundate. Acum, dacă nu i-au făcut niciodată nimic, atunci există de unde să încep.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32361 prin manual-mecanic
Salut, din câte spui, singura problemă pe care ai putea-o avea este debitmetrul sau ar putea fi și un catalizator înfundat, deși nu menționezi kilometrajul mașinii.
Cu cele mai bune urări și sper că te-am ajutat.