Căutare MDM

Buletin

VERIFICARE MOTOR EXPLORER '01

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3361 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: VERIFICARE ENGINE EXPLORER '01
Bună Marior, ține minte că circuitul de combustibil menține întotdeauna o presiune constantă, aceasta este funcția regulatorului de presiune. Ține minte că supapa de serviciu, dacă nu este deschisă sau conectată corect, poate indica o valoare incorectă, adică presiunea pe care o indică pompa este presiunea pe care ar trebui să o indice manometrul, mai mult sau mai puțin, în circuit. Presiunea, dacă nu mă înșel, ar trebui să fie aproape de trei bari, adică cam 45 până la 50 psi, cred. Dacă vrei, pot afla exact cât ar trebui să trimită o pompă de combustibil sau pot merge la compania-mamă și să întreb câtă presiune ar trebui să aibă pompa mașinii tale. Cu stimă, Alfredo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3368 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: VERIFICARE ENGINE EXPLORER '01
și continui să apreciez contribuțiile tale.... observ că pompa funcționează în intervalul conform manualului... maximul pe pompă este de 65 psi..... și pompa marchează bine... dar.... ce nu știu este câtă presiune ar trebui să ajungă la rails.... pentru că mecanicul îmi spune că este prea multă presiune în rails și că ajunge în injectoare.... pompa are un regulator de presiune integrat în corpul pompei..... dar chiar și așa și cu 60 psi în rails luat direct de la supapă...... îmi arată un amestec sărac de combustibil...... salutări....

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.