Căutare MDM

Buletin

VERIFICARE MOTOR EXPLORER '01

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3224 prin manual-mecanic
VERIFICARE EXPLORER MOTOR '01 Publicat de manual-mecanica
BUNĂ DIMINEAȚA, AM UN FORD EXPLORER XLS MODEL 2001, 6 CILINDRI. MOTOR 4.0. A APRIS VERIFICAREA MOTORULUI, ȘI AU FĂCUT O VERIFICARE COMPUTERIZATĂ ȘI A ARĂTAT DETERIORĂRI LA SENZORII DE OXIGEN DIN BANCELE 1 ȘI 2, DIN CAUZA AMESTECULUI PROAST DE BENZINĂ ȘI OXIGEN. AM CURĂȚAT INJECTOARELE, AU SCHIMBAT SENZORII ȘI A RĂMAS LA FIECARE LUNGĂ LOCUL.... VERIFICAREA S-A OPRIT LA O ZI DUPĂ SCHIMBAREA SENZORILOR ȘI A REPRINS CU ACEEAȘI DEFECT... ARE BUJIJI NOI, ULEI, COMBUSTIBIL ȘI FILTRU DE AER NOI..... AM DUS-O DIN NOU LA VERIFICAREA COMPUTERIZATĂ, DAR NU AU GĂSIT PROBLEMA... SPER ÎN AJUTOR.... O ZI EXCELENTĂ...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3226 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: VERIFICARE ENGINE EXPLORER '01
verificați firele bujiei

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3253 prin manual-mecanic
Dacă codurile sunt 171 și 174, probabil este vorba de un senzor de debit de aer murdar, sau dacă nu, de o scurgere de aer. Verificați cu atenție toate furtunurile de vacuum. Aproape sigur acesta este cazul. Cu stimă, Gustavo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3342 prin manual-mecanic
Bună dimineața, Marion

. Este foarte frecvent să apară coduri de eroare la senzorul de oxigen la Ford, atât pe banca 1, cât și pe banca 2. Acest lucru se datorează faptului că admisia este contaminată cu ulei din cauza neînlocuirii supapei PCV sau că un furtun de pe această supapă este spart. Pentru a corecta defecțiunea, galeria de admisie sau senzorul de admisie trebuie demontate, curățate, iar garniturile acesteia trebuie înlocuite. Pe lângă verificarea supapei PCV și a furtunurilor acesteia, supapa PCV trebuie înlocuită.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3357 prin manual-mecanic
ok... Apreciez sprijinul și informațiile dumneavoastră.... Am urmat procesul de revizuire așa cum este indicat în manual... inclusiv pașii pe care i-ați sugerat cu atâta amabilitate... cu toate acestea, nu s-a detectat nicio defecțiune nici la cabluri... filtru de combustibil... supapă PCV și senzori... presiunea combustibilului a fost verificată în supapa de service și arată constant 60 lbs... dar pare mult pentru acele kilograme... știe cineva câtă presiune ar trebui să fie în rampele injectoarelor... pentru că manualul arată doar presiunea pompei, dar nu și pe rampă... iar mecanicul îmi spune că este prea mult să fie direct pe rampă și pe senzori... deoarece rampele au un amortizor de pulsații care ajută la distribuire, dar în orice caz mi se pare mult și nu vreau să risc să cumpăr pompa de combustibil... deoarece numai așa se poate schimba regulatorul de presiune integrat.... Apreciez sprijinul dumneavoastră...