Căutare MDM

Buletin

Curea accesorii Opel Astra 1993 1.4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3223 prin manual-mecanic
Curea accesorii Opel Astra 1.4 1993 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș vrea să știu câteva lucruri care mi s-au întâmplat în această după-amiază, în primul rând. Întinzătorul de curea s-a blocat și face mult zgomot (cum este logic). M-am uitat și nu știu de unde se eliberează, dacă de la alternator sau de la o rolă care se află unde este botul mașinii sau de la rola în sine care este blocată.
Și în al doilea rând, rola care este blocată, am văzut că este scoasă sau se pare cu o cheie de 16 sau 17, dar șurubul în sine o să lovească suportul motorului... deci pentru a o schimba, demontez suportul motorului??? Sau se poate demonta în alt mod??? Ei bine, nu știu, sper că mă poate ajuta cineva, vă mulțumesc foarte mult...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3227 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curea accesorii Opel Astra 1993 1.4
Dacă nu mă înșel, acea rolă este întinzătorul. Ar trebui să aibă un orificiu unde poți introduce o cheie sau o pârghie pentru a o roti și astfel să poți scoate cureaua. Alternatorul, dacă nu mă înșel, nu se slăbește dacă este un motor Ecotec.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.