Căutare MDM

Buletin

Curea de distribuție Ford Explorer, an 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32216 prin manual-mecanic
Curea de distribuție Ford Explorer, an 1999. Publicată de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe acest forum. Ford mi-a spus, și am vrut să confirm, că Explorer-ul din '99 are două curele de distribuție. Știți cumva dacă este adevărat? Și sunt foarte complicate de schimbat?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32220 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Ford Explorer 1999
Salut, al meu este din '97 și are două lanțuri, nu curele, și cred că sunt oarecum complicate de schimbat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32221 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Ford Explorer 1999
Ce Explorer ai?
Pentru că dacă e 4x4, are doar trei lanțuri, haha. Două în față și unul în spate. Și e complicat să le schimbi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32227 prin manual-mecanic
Dacă este cu curea, se folosește doar una și nu este deloc dificil să le schimbi chiar dacă sunt două. Este laborios, dar nu dificil. Nu-ți face griji, mecanica nu este înfricoșătoare.