Căutare MDM

Buletin

nevoi electrice urgente

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32205 prin manual-mecanic
Necesită urgentă instalații electrice Publicat de manual-mecanica
Mulțumesc tuturor, Jetta mea a revenit la înălțimea normală. Aproape am înlocuit toată suspensia, dar am reușit.

Acum am o altă problemă. Poate cineva să-mi recomande una electrică? Sunt din Mexico City, Coyoacan, Col și Santo Domingo. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32207 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: nevoi electrice urgente
Ce problemă electrică ai?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32224 prin manual-mecanic
Spune-ne problema ta ca să putem încerca să o rezolvăm. Uneori nu e nimic special, spune-ne pur și simplu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 săptămâni #36136 prin manual-mecanic
Ai rezolvat, bateria mea se descărca, am căutat peste tot până am descoperit că era alternatorul, se pare că funcționa bine dar, puntea de diode era în scurtcircuit,
îți spun eu uneori se descărca, alteori nu, verificând cu un multimetru se încărca, dar căutând un scurtcircuit cu un martor, am descoperit că avea retur la masă, asta a cauzat defectarea diodei, am schimbat-o și gata.
Mulțumesc