Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual pentru motoarele Chevrolet

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32106 prin manual-mecanic
Am probleme cu camioneta mea. Acum câteva săptămâni, au schimbat garniturile de cauciuc de la chiulase sau de la chiulase și o bujie continua să se ude.:supărat: Mi-au spus că segmenții s-ar fi putut roti și că are scurgeri de ulei. Motorul a fost reparat acum doi ani, dar chiulasele sunt aceleași ca la motorul pe care l-am demontat. L-am convertit și eu dintr-un 350 într-un 305. Orice îmi va fi de folos. Am nevoie și de manuale pentru a asambla un 350 pe care l-am demontat. Mulțumesc tuturor...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32141 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual pentru motoarele Chevrolet
Dacă bujia se udă cu ulei, este fie un segment, fie o garnitură de supapă. Dar presupun că nu suntem mecanici și, din moment ce se întâlnesc la mijloc, este mecanic imposibil să știi de unde vine uleiul. Dacă este un segment, este dereglat sau semireglat. Aceasta este singura soluție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.