Căutare MDM

Buletin

Fiat Uno Fire 1.4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31869 prin manual-mecanic
Fiat Uno Fire 1.4 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o mică problemă:bolnav: și am nevoie de ajutor. Vreau să știu dacă cineva îmi poate spune unde găsesc instrucțiunile de sincronizare pentru un Fiat Uno Fire 1.4. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31875 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Fiat Uno Fire 1.4
Scoateți bujia din pistonul 1. Apoi, folosind o tijă metalică sau de lemn, introduceți-o și rotiți încet pistonul până când ajunge în vârf. Când ajunge în vârf, veți vedea o crestătură pe pinionul arborelui cotit. Această crestătură trebuie să fie orientată în sus; este cheia pinionului. Apoi, rotiți pinionul arborelui cu came. Are două crestături: o linie și un punct. Punctul ar trebui să fie orientat în sus. Acum mașina este sincronizată corect. Sper că acest lucru vă ajută

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31886 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Fiat Uno Fire 1.4
BENZINĂ SAU MOTORINĂ? ÎN MOD NORMAL, PUTEȚI GĂSI REMARCĂ DE DISTRIBUȚIE A ARBOARELUI COTIT PE PARTEA SUPERIOARĂ A CUTIEI DE VITEZE, IAR ARBOARELE CU CAME ARE UN REMARCĂ PE CAPACELE SALE DE PLASTIC. DE ASEMENEA, CUREA DE DISTRIBUȚIE ARE DE OBICEI REMARCĂRI PE CARE TREBUIE DOAR SĂ LE ALINIAȚI CU REMARCĂRILE DE PE PIGNIOARELE MOTORULUI