Căutare MDM

Buletin

Fiat Uno Fire 1.4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31869 prin manual-mecanic
Fiat Uno Fire 1.4 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o mică problemă:bolnav: și am nevoie de ajutor. Dacă cineva mi-ar putea spune unde găsesc reglajul motor pentru Fiat Uno Fire 1.4 al meu, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31875 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Fiat Uno Fire 1.4
Scoateți bujia din pistonul 1 apoi introduceți-o cu o tijă metalică sau de lemn și rotiți-o încet până când pistonul ajunge sus. Când ajunge sus veți vedea o crestătură pe pinionul de urmărire. Crestătură respectivă trebuie să meargă așa cum este mai sus, care este pana pinionului. Apoi rotiți pinionul cu came. Are două crestături, o zgârietură și un punct. Punctul este sus și mașina este gata. Sper că ajutorul meu vă va fi de ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31886 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Fiat Uno Fire 1.4
BENZINĂ SAU MOTORINĂ? DE OBICEI, POȚI OBȚINE REZERVAREA ARBOARELUI COTIT PRIN COMUTAREA DIN PARTEA SUPERIOARĂ, IAR ARBOAREA CU CAME ARE UN URMAJ PE CAPACELE DE PLASTIC, ÎN LÂNGĂ DE ACEASTA, CUREA ARE DE OBICEI URMAJLE PE CARE AR TREBUI SĂ LE AMPLIFICAȚI DOAR UNDE SUNT URMAJLE PINIONULUI MOTORULUI.