Căutare MDM

Buletin

Schimb de ulei la Corsa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31788 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schimb de ulei Corsa
În acest caz, oricare dintre borne va funcționa (pozitiv sau negativ), deoarece va lăsa întregul sistem fără alimentare. Dar cel mai bine este să scoateți negativul.

Acum înțeleg că aceste vehicule au un mic afișaj pe bord, când este necesar un schimb de ulei, apare „Insp”. Modul de a dezactiva această legendă este următorul:
1. Identificați butonul situat pe bord și țineți-l apăsat (apăsat până la sfârșitul punctului 3)
2. Rotiți cheia în poziția de contact
3. Literele Insp trebuie eliminate de pe afișaj și ar trebui să apară niște linii în schimb.

Sper că acest lucru vă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31840 prin manual-mecanic
Apreciez răspunsul dumneavoastră, este foarte util. Ieri mi-au adus un matase pentru un schimb de ulei și cu o problemă de accelerație la verificare, a accelerat și a persistat. Clientul mi-a spus să fac reglajul, chiar dacă avea defecțiunea, avea mai multe furtunuri de aer rupte. I-am spus că defecțiunea nu va dispărea, că este necesar să scaneze pentru a regla TPS-ul. Ceea ce am observat a fost că scotea fum între alb și albastru. Trebuie să aibă legătură cu uleiul SAE20w-50 API SN service.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31854 prin manual-mecanic
Mai întâi să ne uităm la fum,
acel tip de ulei este cel pe care îl folosesc constant, l-am folosit chiar și în mașina respectivă și nu mi-a dat probleme de acest tip (nu scoate fum).
Când orice mașină produce fum alb este pentru că antigelul este ars (sau apa, după caz) iar fumul albastru este pentru că arde ulei. Întreabă-l dacă mașina lui a avut vreo încălzire.

Mersul în gol instabil poate fi afectat de faptul că furtunurile pe care le menționezi sunt tăiate, deoarece aerul care intră prin acele furtunuri nu este controlat de supapa de mers în gol (supapa IAC).

Acum cel mai bine este să verifici ce coduri de eroare îți arată scanerul, ca să ai o idee mai concretă despre defectul pe care îl are.

Suntem aici pentru a te ajuta cu orice putem.