Căutare MDM

Buletin

Radio Ford Fiesta din 1995

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3171 prin manual-mecanic
Radio Ford Fiesta 1995 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am un Ford Fiesta din '95, pentru că nu funcționa CD playerul de la radio, am decis să-l schimb cu altul, crezând că fostul proprietar pusese deja conectorii ISO, dar nu.
Pe scurt, era o încurcătură destul de elegantă de cabluri, m-am dus să cumpăr conectorii, dar când m-am dus să-i îmbin cu cele două cabluri care erau tăiate pentru a îmbina celălalt radio, nu a funcționat și am încercat cu disperare cu toate cablurile.
Cel mai ciudat lucru este că cablul antenei scânteie când încerc să-l introduc.:S
Întrebarea mea este:
dacă primele două cabluri de la vechiul conector sunt tăiate, pe care trebuie să le îmbin? Și încă ceva, din moment ce scot scântei, nu știu dacă o să ard o siguranță. În partea stângă jos am cutia de siguranțe, care merge la radio?
Mulțumesc mult tuturor și scuze pentru postarea lungă, dar umblarea cu toate cablurile afară și fără radio e o tortură!
PUPUȚI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3196 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Radio Ford Fiesta 1995
Bună Ruth, mai întâi s-ar putea să fi ars siguranța radioului sau a mașinii, în capac sau în manualul de utilizare îți spune care siguranță este, în afară de asta poți vedea care este arsă, apoi scânteile sunt puternice sau slabe pentru că dacă sunt puternice, radioul este la masă sau ai conectat cablurile invers și dacă sunt slabe ar putea fi normal pentru că radioul se alimentează și de la antenă, conform schemei de conectare ar trebui să aibă un autocolant deasupra radioului cu instrucțiunile sau în conectorul pe care l-ai cumpărat ar trebui să aibă ceva marcat pe care îl are în mod normal, dacă nu îl ai, spune-mi și îți voi explica pas cu pas, salut Alfredo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.