Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manuale pentru Hafei Minyi, vă rog!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31708 prin manual-mecanic
Bună dimineața, colegi. Trebuie neapărat să devin propriul meu mecanic. Am două minivanuri Hafei și nu găsesc un mecanic care să fie la înălțimea sarcinii. Trebuie să învăț meseria și să dau totul. Are cineva informații despre manualele de mecanic sau unde oferă cursuri pentru această marcă? Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31718 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de manuale pentru hafei minyi, vă rog!
Bună ziua, prietene. Modelul acela de vehicul este hibrid. Vine cu multe piese auto diferite. Sunt din Maracay. Văd că ești din iubita Tierra del Sol. Dar ce problemă ai? Voi vedea dacă te pot ajuta. Salutări locuitorilor din Maracay.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #35792 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de manuale pentru hafei minyi, vă rog!

frito a scris: Bună ziua, prietene, modelul acela de vehicul este un hibrid. Vine cu multe piese auto diferite. Sunt din Maracay. Văd că ești din iubita Tierra del Sol, dar ce problemă ai, mai mult sau mai puțin? Voi vedea dacă te pot ajuta. Salutări locuitorilor din Maracay.

Salut, am o mică problemă. Sper că mă puteți ajuta. Am un Hafei Minyi. Se pare că l-am dus la un mecanic să-i facă un service la aerul condiționat și s-a defectat cutia de siguranțe, care este pe partea volanului, în stânga bordului, chiar în spatele manetei care deschide capota. Trebuie să știu ordinea siguranțelor pentru că sistemul meu electric se defectează din cauza faptului că nu au amperajul corect. Poate cineva să-mi spună ordinea în care se montează cele 20 de siguranțe, care sunt împărțite în două rânduri, adică 10 și 10, sau dacă ați putea face o fotografie cutiei de siguranțe? :roșesc: Îmi spun că e în manual, dar nu îl am. Sper că mă puteți ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #35793 prin manual-mecanic

frito a scris: Bună ziua, prietene, modelul acela de vehicul este un hibrid. Vine cu multe piese auto diferite. Sunt din Maracay. Văd că ești din iubita Tierra del Sol, dar ce problemă ai, mai mult sau mai puțin? Voi vedea dacă te pot ajuta. Salutări locuitorilor din Maracay.

Salut, am o mică problemă. Sper că mă puteți ajuta. Am un Hafei Minyi. Se pare că l-am dus la un mecanic să-i facă un service la aerul condiționat și s-a defectat cutia de siguranțe, care este pe partea volanului, în stânga bordului, chiar în spatele manetei care deschide capota. Trebuie să știu ordinea siguranțelor pentru că sistemul meu electric se defectează din cauza faptului că nu au amperajul corect. Poate cineva să-mi spună ordinea în care se montează cele 20 de siguranțe, care sunt împărțite în două rânduri, adică 10 și 10, sau dacă ați putea face o fotografie cutiei de siguranțe? :roșesc: Îmi spun că e în manual, dar nu îl am. Sper că mă puteți ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49993 prin manual-mecanic
Salut prietene, vreau să știu dacă cineva are cuplurile de strângere pentru bielă, rulment principal și chiulasă. Mulțumesc.