Căutare MDM

Buletin

Miniexcavator JCB 804 Super

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31700 prin manual-mecanic
Miniexcavator JCB 804 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua.
Am un miniexcavator JCB 804 Super, iar șenilele nu funcționează corect. Am demontat pompele hidraulice și le-am verificat, și funcționează bine. Ce ar putea fi în neregulă?

Cu stimă, Jogarni.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31706 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Miniexcavator JCB 804 Super
Dacă pompele sunt în regulă, verifică alimentarea cu presiune a motoarelor de tracțiune sau scoate furtunul mic de la un motor și vezi cât ulei cade prin el și fă la fel și cu celălalt. Gândește-te că nu poate cădea prea mult. Pune o găleată sau o sticlă și cu un ceas vezi cât cade (1 minut).

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31717 prin manual-mecanic
Bună seara, bună seara. Nu sunt familiarizat cu acea mașină anume, dar dacă aveți schema hidraulică, ar trebui să măsurați presiunea pentru a găsi defectul. De asemenea, verificați electrovalvele care controlează motoarele cu lanț.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32744 prin manual-mecanic
Bună dimineața, vă mulțumesc foarte mult pentru informații. Defectul provenea de la distribuitor unde sunt amplasate electrovalvele lungi și scurte, deoarece avea o

Jogani