Căutare MDM

Buletin

Treapta întâi sare când tragi de HYUNDAIh1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33662 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Schimbătorul de viteze 1 iese afară la accelerare HYUNDAIh1
Salut, cred că problema este cu arcul blocării angrenajului. Cele trei tije de schimbare a vitezelor au fiecare câte un șurub, un arc și o scripetă metalică care ține angrenajele la locul lor. Toate aceste șuruburi sunt pe exteriorul cutiei de viteze. Sunt trei pe corpul central al cutiei de viteze, aproape la capăt. După aceea vine o secțiune posterioară în formă de pâlnie unde se potrivește arborele de transmisie. Sunt trei împreună. Verifică arcurile și înlocuiește-le (arcurile sunt rigide; dacă le poți strânge cu degetele, sunt uzate). Cutia de viteze este alcătuită din trei părți: corpul central, secțiunea posterioară și secțiunea posterioară.
Sper că mai este timp. Pa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
13 ani, cu 7 ore mai devreme #39600 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Schimbătorul de viteze 1 iese afară la accelerare HYUNDAIh1
Prieteni, am aceeași problemă. Am demontat cutia și nu se vede nicio deteriorare... ce credeți că ar putea fi?

Mulțumesc și cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.