Căutare MDM

Buletin

Treapta întâi sare când tragi de HYUNDAIh1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33662 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Treapta 1 sare când trageți de un HYUNDAI h1
Salut, cred că problema este în arcul blocării angrenajului. Cele trei tije de schimbare a vitezelor au un știft, un arc și o scripetă metalică care ține angrenajele la locul lor. Toți acești știfturi sunt în afara cutiei. Sunt trei care sunt în corpul central al cutiei, aproape la capătul corpului. După aceea, există o coadă ca o pâlnie de coadă unde se potrivește cardanul. Sunt trei împreună. Verificați arcurile și schimbați-le (arcurile sunt tari. Dacă le puteți strânge cu degetele, sunt îndoite). Cutia este alcătuită din trei părți: clopot, corp central și coadă.
Sper că mai este timp. Pa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39600 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Treapta 1 sare când trageți de un HYUNDAI h1
Prieteni, am aceeași problemă. Am demontat cutia și nu există nicio deteriorare evidentă... ce credeți că este?

Salutări și mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.