Căutare MDM

Buletin

Problemă rezolvată cu pierderea de curent

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31607 prin manual-mecanic
Problemă rezolvată cu pierderea de curent Publicat de manual-mecanica
:cheer: SALUT MEMBRI, în sfârșit am curent, arde ca nebunia, Lobito-ul arde și arde, se simte, merge cum trebuie.
Acum vine momentul explicațiilor. Sper că asta ajută.
1º - Pentru început, așa cum v-am tot spus, problema inițială a fost schimbarea garniturii chiulasei pentru că era avariată, mașina a fost complet rectificată și întregul sistem a fost decarbonizat.
2º - Reglarea curelei pompei pentru că fostul proprietar avea un dinte mai puțin decât distribuția, pe care a compensat-o mutând pompa. EROARE
3º - După ce am încercat să o reglez ochiului și am avut o lipsă de putere, despre care am crezut că este cauzată de pompă, am dus mașina la pompieri pentru o reglare și, drept recompensă, a fost aproape puțin cam devreme, o simplă atingere. Factură de 77 de euro. Mașina era tot la fel.
4º Verificare debitmetru OK
5º Supape OK
6º A mai rămas doar turbo!!!
7º Demontez turbo și SURPRIZĂ!! Turbo blocat. Turbină de admisie dezintegrată. Schimb turbo 120 Euro. (acest preț este prețul unui prieten)
Test 8º --Într-adevăr, ca la o lovitură, poți observa că la turații la un moment dat există un salt evolutiv.
Multe mulțumiri tuturor celor care mi-au dat o idee. Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.