Căutare MDM

Buletin

Renault Megane Scenic diesel 1.9 dci

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31589 prin manual-mecanic
Renault Megane Scenic diesel 1.9 dci Publicat de manual-mecanica
Am o problemă, mi s-a rupt cureaua de distribuție la mașină. Înțeleg că dacă se întâmplă asta, motorul se oprește pentru că sunt motoare cu interferență. Întrebarea mea este, ce alte motoare pot pune în afară de exact același model pe care l-a avut? Am descărcat manualul de pe această pagină, dar nu-mi dau seama dacă pot pune altul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31635 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Renault Megane Scenic Diesel 1.9 DCi
Salut jjgarcia.
Nu știu de ce spui că motorul e stricat dacă se rupe cureaua de distribuție. Din câte știu eu, daunele provocate de cureaua ruptă se repară, se pune una nouă, iar motorul rămâne la fel ca înainte de avarie. Cel mai bine este să ceri părerea unui alt mecanic.
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31648 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Renault Megane Scenic Diesel 1.9 DCi
Bună seara, jjgarcia, așa cum îți spune Servilimit, daunele cauzate de cureaua ruptă se repară și asta e tot. Asigură-te că localizezi sursa defectului. Asta e întotdeauna mai ieftin decât înlocuirea întregului motor.