Căutare MDM

Buletin

corp de tablă în carter

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31566 prin manual-mecanic
Corp de tablă în carter. Publicat de manual-mecanica
O șaibă a căzut de pe lanțul de distribuție și s-a blocat în baia de ulei. Ce s-ar putea întâmpla?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31567 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Re: corpul de tablă din carter
Salut, nu ar trebui să se întâmple nimic, deoarece colectoarele de ulei au o sită care împiedică trecerea obiectelor străine. Cu excepția cazului în care obiectul este foarte mare și se blochează în timpul mișcării sau blochează complet colectorul de ulei.
Verificați specificațiile vehiculului pentru a vedea ce formă are colectorul de ulei și cum este baia de ulei pentru a vă asigura că nu există nicio problemă.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31580 prin manual-mecanic
Bună seara. Cum a spus și colegul meu, nu ar trebui să se întâmple nimic pentru că sita este la intrarea uleiului și nici nu cred că se va întâmpla ceva din cauza mișcării, deoarece șaiba este mai grea decât uleiul și va fi mereu în partea de jos și este la o distanță bună de arborele cotit.
Toate acestea presupunând că ești sigur că a ajuns la baia de ulei.
Dacă ai vreodată ocazia, scoate-o și scoate-o, mai ales pentru siguranță.
Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31600 prin manual-mecanic
Bine, vă mulțumesc foarte mult, domnilor. Mă simt puțin mai liniștit acum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31602 prin manual-mecanic
Dacă ar fi al meu, aș scoate imediat baia de ulei și aș scoate șaiba, pentru că, deși filtrul împiedică trecerea combustibilului prin pompă către arborele cotit, șaiba poate sări, la o denivelare sau orice altă mișcare bruscă etc., și se poate bloca între o bielă sau un piston.