Căutare MDM

Buletin

filtru aer peugeot 206 1.6 110cv

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3140 prin manual-mecanic
Filtru de aer Peugeot 206 1.6 110CP Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să schimb filtrul de aer la mașină, dar când îl demontez, mi se pare că ar trebui să fie acolo unde este amplasat, adică o cutie neagră care duce tubul la motor. Nu știu dacă această cutie se poate deschide pentru a scoate filtrul și a pune unul nou. Nu am o mașină tunată. Sunt doar un alt utilizator care vrea să evite să plătească în atelier pentru schimbarea unui filtru. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3198 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Filtru de aer Peugeot 206 1.6 110CP
Dacă ai cunoștințe de mecanică, fă-o. Dacă nu știi nimic, mai bine plătești pentru că poți provoca mai multe daune motorului. Să explic: urmărește tubul negru care iese din corpul clapetei de accelerație al mașinii și filtrul de aer ar trebui să fie acolo. Uneori trebuie să deșurubezi capacul și acolo e. Există unul care se schimbă complet și există altul care se scoate de jos. Depinde de motorul pe care îl are 206-ul tău. Cu stimă, Alfredo. - Dacă ai de gând să o faci, fă-o cu atenție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.