Căutare MDM

Buletin

problemă cu pulsul negativ la injectoarele de stimă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31392 prin manual-mecanic
Bună seara, situația mea este următoarea: am un Chevrolet Esteem din 2001. Au fost înlocuite toate piesele următoare: curele, întinzător, bobine de aprindere, senzori arbore cu came și arbore cotit, supape de admisie și evacuare și filtru de combustibil. În plus, injectoarele au fost curățate și toate au fost în regulă, dar problema persistă. Când verific alimentarea injectoarelor, toate primesc pozitiv, dar injectoarele 1 și 4 primesc negativ. Injectoarele 2 și 3 nu primesc negativ. Nu știu ce să fac pentru că computerul nu aprinde martorul de verificare a motorului. Am descărcat manualul de service și am reglat sincronizarea arborelui cu came și a arborelui cotit, dar nimic nu s-a schimbat; cele două injectoare încă nu primesc alimentare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31393 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problema impulsului negativ la injectoarele de steem
Verifică computerul sau încearcă altul și vei vedea că problema ta s-a rezolvat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31394 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problema impulsului negativ la injectoarele de steem
Îl găsești aici, în Maracay, dar găsește o altă mașină și încearcă singur calculatorul cu o altă mașină și vei vedea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31397 prin manual-mecanic
Hei, prietene, înainte să schimbi ECU-ul, asigură-te că niciuna dintre mașini nu are imobilizator, pentru că dacă au, vei avea două mașini cu probleme în loc de una.
Nu sunt familiarizat cu modelul ăla; probabil e american și probabil are injecție Delco Multec și aprindere fără distribuitor (bobine multiple). Dacă da, verifică dacă bobinele cilindrilor cu care ai probleme primesc un semnal negativ la impulsuri.
Dacă nu primesc, cu siguranță ai o problemă cu ECU-ul.
Pentru a exclude această posibilitate, aș scoate ECU-ul și aș măsura impulsul de injecție lipsă de la pinout (cu injectoarele conectate) și aș verifica continuitatea firului; ar putea fi defect sau are o conexiune slăbită.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31404 prin manual-mecanic
Am demontat chiar și computerul și nu are niciun circuit integrat sau ceva ars sau crăpat, e exact ca atunci când a ieșit din fabrică. Dacă ar putea fi ea, cum ar putea fi deteriorat intern? Pentru că o tratez ca pe un copil.