Căutare MDM

Buletin

problemă cu pulsul negativ la injectoarele de stimă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31392 prin manual-mecanic
Bună seara, cazul meu este următorul. Am o mașină Chevrolet Esteem din 2001. Toate piesele următoare au fost schimbate: curele, întinzător, bobine, senzori came și arbore cotit, supape de admisie și evacuare, filtru de combustibil. În afară de asta, injectoarele au fost curățate și toate erau ok, dar problema persistă. Când verific puterea de intrare la injectoare, toate primesc pozitiv, dar injectorul 1 și 4 primesc negativ, iar injectoarele 2 și 3 nu primesc negativ. Nu știu ce să mai fac pentru că computerul nu aprinde martorul de verificare a motorului. Am descărcat manualul de service și am pus în ordine came și arborele cotit, dar nimic, ambele injectoare tot nu primesc alimentare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31393 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: problema pulsului negativ la injectoarele de steem
Verifică computerul sau încearcă cu altul și vei vedea că problema ta s-a rezolvat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31394 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: problema pulsului negativ la injectoarele de steem
Aici în Maracay poți să-l găsești, dar caută altă mașină și încearcă pe calculator cu altă mașină și vei vedea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31397 prin manual-mecanic
Salut prietene, înainte să schimbi ECU-ul asigură-te că niciuna dintre mașini nu are imobilizator, pentru că dacă da nu vei avea o mașină cu probleme ci 2.
Nu știu modelul ăla, probabil e american și sigur are injecție Delco Multec și aprindere fără distribuitor (adică mai multe bobine). Dacă da, verifică dacă bobinele cilindrilor cu care ai probleme primesc semnal negativ la impulsuri.
Dacă nu, sigur ai o problemă la ECU.
Ca să exclud problema, aș scoate ECU-ul și de la pinion aș măsura dacă iese impulsul de injecție lipsă (cu injectoarele conectate) și aș verifica continuitatea cablului, ar putea fi tăiat sau are o conexiune slăbită.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31404 prin manual-mecanic
Am demontat chiar și calculatorul și nu are circuite integrate sau nimic ars sau suduri reci, e ca atunci când a venit din fabrică și dacă ar putea fi ea cum și ce a fost deteriorat intern pentru că o tratez ca pe un copil.