Căutare MDM

Buletin

Cutie de viteze cu motor Cavalier 2.2

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3191 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Cutie de viteze cu motor Cavalier 2.2
Exista un test care putea fi făcut pe acele mașini, care consta în conectarea conectorilor A și B ai conectorului OBD, astfel încât unitatea de control să poată fi diagnosticată și, prin intermediul codurilor luminoase, să vă spună ce fel de eroare are. Nu știu dacă mașina dvs. acceptă acest sistem, dar aproape toate mașinile GM îl acceptă și nu mi-ați spus nimic despre pierderea de aer, deoarece, de asemenea, din cauza unui furtun care iese dintr-un senzor, ar putea să vă dea un cod de eroare sau o pană la orice piesă. Verificați și spuneți-mi. Cu stimă, Alfredo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3192 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Cutie de viteze cu motor Cavalier 2.2
O altă întrebare: ce modul ai schimbat? Și verifică cablul de overdrive care trece pe lângă corpul clapetei de accelerație și merge la cutia de viteze. Cu stimă, Alfredo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3193 prin manual-mecanic
Prietene, nu există furtunuri rupte sau deconectate. Am verificat deja, nu există nicio scurgere de aer... și ar trebui să aibă un cod de eroare, dar nu am scaner... mulțumesc pentru interesul acordat problemei mele. Sper să mă ajuți în continuare... mulțumesc...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3195 prin manual-mecanic
Încearcă ce ți-am spus, o punte între primii doi conectori ai conectorului de diagnosticare și ar trebui să-ți dea un cod de eroare cu lumini intermitente. E ușor de citit. Vezi dacă poți să-l faci să intre în diagnosticare și anunță-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3197 prin manual-mecanic
Ok, o să fac asta mâine dimineață, să vedem cum merge, din moment ce am ieșit din atelier și e închis... dar ai putea să-mi explici mai bine podul? Nu știi culoarea cablurilor...?