Căutare MDM

Buletin

Probleme cu duba Chevrolet Combo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31334 prin manual-mecanic
Probleme cu furgoneta Chevrolet Combo Publicat de manual-mecanica
Prieteni, am o dubă Chevrolet Combo cu motor Y17DTL. Are probleme cu modulul de injecție (EDU). L-am reparat deja de câteva ori și chiar l-am cumpărat nou. Aș vrea să știu dacă este posibil să elimin acest modul și să las pompa de injecție să funcționeze într-un mod convențional fără a primi comenzi de la acest dispozitiv. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31336 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu furgoneta Chevrolet Combo
NU POȚI ACUM PENTRU CĂ NU ÎL PUNEȚI ÎN CARBURATOR

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31338 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu furgoneta Chevrolet Combo
ca și cum ar fi motorină?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 3 luni #46863 prin manual-mecanic
Caut și manualul de service. Am o dubă combo 1.3 din 2011 și problema pe care o am este că un martor luminos la o mașină cu cheia în mijloc se aprinde și nu se stinge. Dacă cineva mă poate ajuta cu această problemă sau are manualul, aș aprecia. Am manuale auto Humvee în spaniolă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49775 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemelor la furgoneta Chevrolet Combo
Bună ziua, ai aflat deja cum să rezolvi această problemă? Am și eu aceeași problemă.