Căutare MDM

Buletin

tipul de carburator

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31254 prin manual-mecanic
Tip de carburator Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, prieteni! Întrebarea mea este că am un motor Cologne 171 V6 cu carburator. Vine cu o came de 5.000 RPM, dar tocmai am cumpărat una de 7.000 RPM. Voi porta camele și voi re-aleza blocul la 0,40 (nu știu măsura în milimetri), dar nu sunt sigur ce tip de carburator să folosesc, unul de 450 CFM sau unul de 600 CFM. Mă poate ajuta cineva? Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31265 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: tipul de carburator
Uite, în funcție de formulă, 450cfm este cel mai potrivit pentru tine. Uneori, instalarea unui carburator mai mare nu înseamnă că vei obține mai multă putere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31267 prin manual-mecanic
Pune-l pe cel mai mare pe el pentru că dacă arborele cu came are multă crossover și permanență, trebuie să pui benzină. Poți reduce duzele la cel mai mare; cel mai mic, oricât îl mărești, nu va funcționa la fel de bine ca cel mare. Ceea ce va trebui să faci este să pui o aprindere bună de competiție, deoarece acel combustibil trebuie ars.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31273 prin manual-mecanic
Mulțumesc prieteni, am unul de 600 CFM. O să încerc și pe acesta și o să văd cum merge. Vă voi anunța. Cu cele mai bune gânduri.