Căutare MDM

Buletin

DAKOTA 88 SE SUFOCĂ LA ACCELERARE ȘI NU ARE PUTERE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31243 prin manual-mecanic
AM UN DAKOTA CARE SE ÎNCEACĂ CU COMBUSTIBIL. LA OPRIRE SAU LA URMAREA DEALULUI SAU LA OPRIRE SE OPRISE. AM SPĂLAT CORPUL CLAPETEI DE CLAPETĂ, AM VERIFICAT DEBITUL DE COMBUSTIBIL LA INJECTOARE, SCÂNTEI ÎN CABLURI, BUJIILE, PE SCURT, DAR RĂMÂNE LA FEL, DE FAPT A CONSUMAT MULTĂ BENZINĂ ÎNAINTE SĂ AVEA ACEASTĂ DEFECTIUNE. ARE 6 CILINDRI. SPER CĂ MĂ PUTEȚI AJUTA. ESTE AUTOMATĂ, 4X4 6V 88 AMERICAN. SE ÎNCEACĂ LA ACCELERARE ȘI NU ARE PUTERE. ȘI DACĂ CINEVA AR FI AVUT MANUALUL DE ATELIER... MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31409 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Dakota '88 se blochează la accelerare și nu are putere
Am aceeași problemă și cu un Dakota 90, dacă ne-ar putea ajuta cineva, suntem deja 2.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31513 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Dakota '88 se blochează la accelerare și nu are putere
BUJIA, ACEA BUJIE ESTE SCOASTĂ ȘI ULEIUL CARE SE TURNEAZĂ ESTE ÎN EXCES, DACĂ ARE PREA MULT ULEI MOTORUL PIERDE PUTERE. ÎN AL DOILEA, SENZORUL DE POZIȚIE A CLAPETEI DE ACELERAȚIE A FOST INVERSAT, DOAR L-AM ROTAT ȘI A RĂMAS. PENTRU ORICE TIMP TINEM ÎN LEGĂTURĂ.