Căutare MDM

Buletin

Fluierul turbo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31213 prin manual-mecanic
Fluieratul turbo Publicat de manual-mecanica
Am un Seat Altea 1.9 TDI 105 CP. Chestia e că acum câteva luni am schimbat turbo-ul la 50.000 km pentru că scotea un șuierat foarte puternic, gen de ambulanță. La service mi-au spus să-l schimb. Continuă să scoată zgomotul ăla. Nu mai e așa tare, e foarte încet. Îl poți observa când recuperez în treapta a doua după ce reduc turațiile în urban și pe autostradă la viteze constante, cam 100 până la 120, un șuierat continuu care pare a fi degetat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31214 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Silvido turbo
Bună dimineața, este de fapt normal ca un turbo să emită un fluierat ușor și continuu, mai ales când schimbi vitezele sau chiar și când motorul funcționează sub sarcină, celălalt lucru pe care l-ai putea verifica este conducta de evacuare, ar putea fi ca țeava de evacuare sau chiar toba de eșapament să fie spartă și să provoace acel fluierat puternic. Încă ceva, asigură-te că toți cilindrii motorului funcționează, ar putea exista un cilindru care nu funcționează și ar putea emite și acel fluierat de ambulanță, ei bine, prietene, sper că acest lucru te ajută să te ghidezi în rezolvarea problemei tale și să excluzi orice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31216 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru răspuns.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31217 prin manual-mecanic
Am trecut ITP-ul acum câteva săptămâni și totul a fost în regulă. Trebuie să fie un zgomot normal de turbo, un fluierat ușor, continuu. Mașina nu pierde putere nici acum, nici înainte să turam turbo-ul când fluiera ca o ambulanță.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni - Acum 13 ani și 3 luni #31220 prin manual-mecanic
Bună ziua;

mi se întâmplă ceva similar. Aud un fluierat, dar e puțin mai puternic în mașină.

Ce ar putea fi?
Ultima editare: acum 13 ani și 3 luni de către .