Căutare MDM

Buletin

Mă poate îndruma cineva cu un Jetta..........

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3120 prin manual-mecanic
Mă poate ghida cineva cu un Jetta? Publicat de manual-mecanica
Salut, am găsit pagina ta căutând și este grozavă, felicitări pentru ea, îmi permit să întreb următoarele... Am un Jetta din '94 cu motor 1.8, problema este că zdruncină, am schimbat firele bujiilor, bujiile, filtrul de combustibil, a fost reglat de două ori și nu găsesc problema... unii îmi spun că TPC-ul (senzorul de poziționare a accelerației) este defect sau ceva de genul acesta, dar îl duc la altcineva și spun că este bine în stare perfectă..... poate cineva să-mi spună ce pot face.... în cine să am încredere, le-au scanat amândoi....... este oarecum enervant să conduci așa.... apropo, a început să scadă mai multă benzină decât în mod normal... mulțumesc anticipat......

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3134 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mă poate ghida cineva cu un Jetta..........
Dacă mașina este cu injecție, verifică sonda lambda, s-ar putea să fie defectă, și verifică senzorul de temperatură, s-ar putea să nu funcționeze. Ar putea fi și releul pompei sau pompa cu variație de presiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3219 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mă poate ghida cineva cu un Jetta..........
Hei tată, ce pot să-ți spun este ce am făcut la Jetta mea din '95, zdrăngănea și consuma multă benzină, am scos plenumul, filtrul de aer, furtunul care merge la filtrul de aer și le-am spălat bine, la alta am scos sonda lambda și toți senzorii pe care i-am găsit, i-am curățat și asta s-a rezolvat destul de bine, chiar a degradat uleiul de motor și îl schimbam la fiecare trei sau patru săptămâni pentru că se subția ca și cum intra benzină în ulei, efectiv făcea fum și când făceam asta dispăruse, acum uleiul este perfect cu o vâscozitate pe care nu o mai văzusem de vreo șapte luni și asta mi s-a întâmplat și mie personal și Jetta-urile sunt oarecum complicate, sper că te pot ajuta și te rog să-mi răspunzi dacă te-a ajutat sau nu, mult succes.