Căutare MDM

Buletin

Pompă de motorină 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31694 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pompa de motorină 306
Nu știu dacă baza pompei, cum o numim în Guatemala, îți mai este de folos. Se scoate răsucind filetul în jurul rezervorului de combustibil, despre care presupun că știi deja că este sub scaunul pasagerului din spate. Are un ghidaj, doar ai grijă când îl scoți. Dacă nu ai unealta, lovește-l cu o riglă de lemn și un ciocan mic. La scoatere, are un ghidaj și o garnitură de ule. Scoate-o cu grijă pentru a nu rupe nimic. Totuși, pompa este de unică folosință. Ce poți face este să adaptezi una de la o mașină japoneză. Dacă te poți asigura că funcționează perfect, funcționează de minune. Spune-mi dacă informațiile ți-au fost de ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35439 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pompa de motorină 306
Bună ziua,
în primul rând, îmi cer scuze, dar m-am confruntat cu diverse probleme în tot acest timp și am lăsat asta deoparte, până în punctul în care am rezolvat-o rapid: am vândut mașina, bineînțeles, avertizând asupra problemei, și a fost cumpărată de cineva al cărui prieten este mecanic.
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.