Căutare MDM

Buletin

Pompă de motorină 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31694 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Re: Pompa de motorină 306
Nu știu dacă baza pompei, cum o numim în Guatemala, îți mai este de folos. Se scoate rotind piesa filetată din jurul rezervorului de combustibil, despre care presupun că știi deja că se află sub scaunul pasagerului din spate. Are un ghidaj; ai grijă doar când o scoți. Dacă nu ai unealta potrivită, o poți lovi ușor cu o riglă de lemn și un ciocan mic. Are un ghidaj și o garnitură de cauciuc; scoate-o cu grijă ca să nu rupi nimic. Dar pompa în sine este de unică folosință. Ce poți face este să adaptezi una de la o mașină japoneză. Dacă o poți fixa bine, funcționează de minune. Spune-mi dacă aceste informații ți-au fost de folos

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35439 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Re: Pompa de motorină 306
Salut,
În primul rând, îmi cer scuze, dar m-am confruntat cu diverse probleme în ultima vreme și am neglijat această problemă. Am ajuns la o soluție rapidă: am vândut mașina, după ce am menționat problema, și a fost cumpărată de cineva care are un prieten mecanic.
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.
Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.