Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE DE INFORMAȚII DESPRE CODURILE DE EROARE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31135 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE INFORMAȚII DESPRE CODURILE DE EROARE
În fine, P2 și U nu au acele cifre; sar de la 80 la 100, mai mult sau mai puțin. Sunt acasă acum, dar le voi scoate mâine din service dacă le găsesc și ți le voi trimite prin poștă. În fine, ce problemă provoacă vehiculul? P0087 este de obicei un cod de presiune scăzută a combustibilului, dar este pentru camioanele cu motorină, iar tu spui că al tău funcționează cu benzină 4.0. P0167 este un senzor de oxigen.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31136 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE INFORMAȚII DESPRE CODURILE DE EROARE
Aș aprecia foarte mult. Scanerul pe care îl folosesc este Vedis și problema pe care o am este că trecerea de la a doua la a treia este foarte lungă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31137 prin manual-mecanic
Ce mașină sau camion este? Îmi pare rău pentru întrebare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31138 prin manual-mecanic
Cred că această adresă te-ar putea ajuta: www.e-auto.com.mx
. Introduci codul acolo și îți va apărea descrierea în engleză și spaniolă. Mult succes.