Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE DE INFORMAȚII DESPRE CODURILE DE EROARE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31128 prin manual-mecanic
BUNĂ DUMNEAVOASTRĂ, AM NEVOIE DE AJUTOR CU CÂTEVA CODURI RENAULT. ȘTIE CINEVA CE ÎNSEAMNĂ? 0087 ȘI 0167. DACĂ ARE CINEVA INFORMAȚII DESPRE ACESTE CODURI, AȘ APRECIA. POT FI TRANSMISE URGENT ȘI LA DPO NISSAN AUTOMATIC TRANSMISSION.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31130 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE INFORMAȚII DESPRE CODURILE DE EROARE
Vă rugăm să specificați ce vehicul dețineți, dacă este pe benzină sau motorină, anul și cilindreea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31131 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE INFORMAȚII DESPRE CODURILE DE EROARE
Ar trebui să specificați puțin mai multe dacă sunt coduri P sau P2. În general, aceste coduri se datorează de obicei problemelor cu senzorii de oxigen. Cu toate acestea, va trebui să ne spuneți marca, modelul, anul și cilindreea, precum și combustibilul, pentru a vă putea ghida mai bine. Cu cele mai bune urări și mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31132 prin manual-mecanic
Renault Scenic model 2003 motor 4.0 pe benzină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31133 prin manual-mecanic
Da, știu că problema e că scanerul nu-mi dă niciun p,uo p2, de aceea nu le pot obține nici măcar generice.