Căutare MDM

Buletin

Ce cheie să folosesc pentru a scoate ștecherul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3108 prin manual-mecanic
Ei bine, vreau să schimb uleiul și nu știu ce tip de cheie are capacul de ulei al Renault Megane. Mi s-a spus că este o cheie pătrată, dar care este dimensiunea?

Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3119 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ce cheie se folosește pentru a scoate mufa
Trebuie făcută o cheie nouă. Pentru aceasta, folosiți un dispozitiv de mărire pătrat de 3/8 și șlefuiți-l până când se potrivește perpendicular pe gaură.
Trebuie să folosiți orice marcă de material pentru scule, dar asigurați-vă că este călit.
Șlefuiți-l cu o polizor.
Evident, această piesă există, dar este specializată și foarte scumpă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3180 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ce cheie se folosește pentru a scoate mufa
Mulțumesc foarte mult. Ei bine, m-am dus să cumpăr cheia și mi-au spus că e o cheie cu cap pătrat de 8. Cum am spus, mulțumesc. Uleiul, filtrul de ulei și filtrul de aer au fost deja schimbate. :woohoo: