Căutare MDM

Buletin

Bujii pentru Beetle

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30971 prin manual-mecanic
Bujii pentru Beetle Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o problemă cu Beetle-ul meu. Este un model din '80, dar blocul motor este mai nou pentru că are filtru de ulei, așa că nu știu ce bujii să pun. Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30975 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Bujii pentru Beetle
Ce zici de asta? Am avut și eu un combi cu motor cu filtru și nu e la fel de mare diferență ca la cel fără filtru. Aș pune Bosch pe el, din moment ce e pentru linia VW, dar nu cele Platinum, ci cele convenționale bine calibrate și atât. Sper să-ți placă sugestia mea. B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30976 prin manual-mecanic
Mulțumesc, întrebarea mea este dacă pot pune bujii L12, care sunt puțin mai lungi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30987 prin manual-mecanic
Nu contează tipul monoblocului sau pompa de ulei, cu filtru de ulei, contează ce tip de chiulase au, dacă sunt chiulase de la un Beetle cu injecție, are N12y sau lung și dacă are chiulase cu carburator, are N92y sau scurt.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31026 prin manual-mecanic
Brasamy are perfectă dreptate. Aș testa mai întâi câtă cursă ai când pistonul este la punctul maxim de rotire (PMS), astfel încât să nu-l lovească și să-l închidă.