Căutare MDM

Buletin

Lipsa de putere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30898 prin manual-mecanic
Lipsă de putere Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, sunt Chuchi și am un NISSAN Primera P11 CD20-T. Am schimbat recent curelele de distribuție și de atunci mașina nu mai urcă pantele, e greu să prindă suficientă putere, 1, 2, 3, merge bine, parcă trage, dar în a patra stă la 120 și e greu să prindă viteză, schimb la 5 și nimic, parcă nu are turbo, nu reușesc să o fac să meargă peste 130 și peste 4000-4500 rpm. Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție și ajutor, pentru că am schimbat debitmetrul și nu funcționează, injectoarele au fost scoase și curățate și nimic. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30900 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Lipsa de putere
Te întreb, ai verificat dacă arborele turbo nu are joc? Asta provoacă o pierdere de putere a motorului la turații mari, deoarece este un turbo cu geometrie fixă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30901 prin manual-mecanic
Bună seara, „sebatmymsr”, ei bine, nu, adevărul este că mi-a fost teamă că cineva îmi va răspunde că am probleme cu turbo-ul, adevărul este că nici nu știu cum e, da, îți spun că profitând de faptul că am scos EGR-ul pentru a-l curăța și având conductele de admisie slăbite, m-am uitat și am putut vedea că era pătat cu ulei, dar am crezut că este normal. Ce să fac? Ce sfat îmi dai? Adevărul este că am nevoie de ajutor, este o problemă care mă ține la pământ. Salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30903 prin manual-mecanic
Trebuie să demontezi turbocompresorul și să-l trimiți la reparat. Dacă este pătat cu ulei, asta indică faptul că arborele are joc. Se poate repara, dar trebuie să-l scoți și să-l repari. Dacă vrei să mă contactezi, anunță-mă sau trimite-mi adresa ta de e-mail și te voi ajuta cu plăcere. Salutări din Argentina. Seba

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni - Acum 13 ani și 9 luni #30904 prin manual-mecanic
Mulțumesc Seba, adresa mea de e-mail este „„Am văzut că ești în căutarea unui manual pentru Nissan NX. Voi face tot ce pot să te ajut. Mâine mă voi apuca de treabă și îl voi procura. Acum ce recomanzi? Este scump să-l repar sau ar trebui să-l comand de la o fier vechi? Spun asta din cauza prețului. Am ocazia să-l iau de la Turn. Dar deocamdată, îl voi procura, voi face niște poze și ți le voi trimite. Salutări și îți mulțumesc foarte mult.”
Salutări din Salamanca - Spania - Isus
Ultima editare: acum 13 ani și 9 luni de către . Motiv: Pentru a-mi identifica poziția