Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA SUSPENSIE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30872 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ LA SUSPENSIE Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, încă folosesc Jetta mea scurtă. Mă poate ajuta cineva? Mașina mea este foarte joasă în față și cauciucul de la furca stângă se rupe frecvent. Am verificat arcurile și amortizoarele și par în regulă. Totuși, poate cineva să-mi spună care este înălțimea în raport cu anvelopa și aripa? A mea nu este mai înaltă de 4 cm?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30876 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEMA SUSPENSIEI
ÎNTÂI SPUNEȚI-NE ÎN CE AN ESTE ȘI DACĂ NU OBSERVAȚI CĂ ARE MODIFICĂRI ȘI VĂ VOI SPUNE PE BAZA MANUALULUI, PE CARE ÎL PUTEȚI DESCĂRCA DE AICI. ACEASTA VĂ VA SPUNE DIMENSIUNILE DE CARE AVEȚI NEVOIE SAU DIN MANUALUL DE UTILIZARE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31077 prin manual-mecanic
Jetta mea este un 1.8 Turvo din 2001, am cumpărat-o convertită la standard, dar era automată, detaliul este că este foarte joasă în față, iar cauciucul de la furca dreaptă se rupe des, mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31085 prin manual-mecanic
TREBUIE SĂ VERIFICAȚI DIMENSIUNILE PARTII FAȚĂ A MAȘINII ȘI SĂ LE COMPARAȚI CU DATELE DIN FABRICĂ. SE PRESUPONE CĂ SCHIMBAREA CUTIEI DE VITEZE NU AFECTEAZĂ NIMIC. VERIFICAȚI STAREA SUPORTURILOR DE PE TOATE PĂRȚILE MOTORULUI ȘI CAROSERIEI. VERIFICAȚI ÎNĂLȚIMEA SPIRALELOR AMORTIZOARELOR.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31088 prin manual-mecanic
Salut prietene.... trebuie să vezi că amortizoarele și arcurile sunt în stare bună, acelea sunt cele două componente ale VW-ului tău care îi dau înălțime... 70% este dat de arc și celelalte 30% de arc... cel mai probabil arcul tău a pierdut deja tensiune sau brusc sunt modificate (tăiate) sau brusc sunt de tip coil overs și suspensia ta (amortizoarele) este blocată, adică semi-dură sau dură (modificată)... Poți verifica și dacă suspensia spate este mai înaltă decât standard și asta duce la faptul că vehiculul tău este mai jos în față... ce sunt suporturile motorului și ale cutiei nu îți dau înălțimea vehiculului în sine... sper că te pot ajuta cu aceste comentarii umile... slds.... Jorge. :laugh out loud: