Căutare MDM

Buletin

Seat Ibiza 1.4 benzină 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3081 prin manual-mecanic
Seat Ibiza 1.4 benzină 97 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să mă ajute cineva. Am un SEAT Ibiza 1.4 benzină din 1997. Într-o zi am retrogradat destul de brusc și motorul a avut destul de mult de suferit. De atunci, nu mai trece de 100. Cutia de viteze este în regulă, am verificat-o, dar vehiculul nu merge foarte repede când merge cu spatele.
Aș vrea să-mi spună cineva dacă este posibil să deschid motorul și să repar ceva, să rectific sau ceva de genul acesta, sau dacă este vorba doar de o garnitură, sau dacă aveți un manual pe care să-l pot folosi ca ghid.

Știi dacă există vreun emulator pentru calculator care să conecteze mașina la calculator și să facă o diagnosticare?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3083 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Seat Ibiza 1.4 benzină 97
Bună ziua, întrebare, mașina funcționează, da, funcționează bine, nu necesită reparații. Mi se pare că atunci când ai trecut la o treaptă inferioară, a ieșit din viteză. Trimite-o la un mecanic de încredere să o verifice. Bine, o îmbrățișare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3341 prin manual-mecanic
Mulțumesc maatt 1210. Dar aș vrea să meargă mai bine, deoarece nu trece de 100, am verificat cutia de viteze și totul este „ok”, toate treptele de viteză sunt la locul lor.
Problema este motorul, dar aș vrea să știu, înainte de a demonta motorul, posibilele defecțiuni ale acestui motor, deoarece mai multe persoane au pățit același lucru ca mine și este foarte dificil de remediat dacă este necesar.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3346 prin manual-mecanic
Ai vreun martor de verificare aprins? Dacă nu, verifică FAZĂ CUREA DE DISTRIBUȚIE, care s-ar putea să fi sărit un dinte în întârzierea avansului și de aceea nu funcționează. Sau, dacă nu, instalează-l în computer și setează-l să facă parametrii inițiali astfel încât să preia toate caracteristicile inițiale și dacă este în recuperare, șterge-l. - Cu stimă, Alf

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3364 prin manual-mecanic
Bună ziua. Mi se pare că ceea ce ai îndoit este o supapă, motiv pentru care mașina funcționează pe trei cilindri și îi lipsește puterea. Cu stimă.