Căutare MDM

Buletin

Probleme cu un Jeep Grand Cherokee

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30772 prin manual-mecanic
Probleme cu un Jeep Grand Cherokee Publicat de manual-mecanica
Salut, am o problemă. Când accelerez în timp ce conduc, aud un zumzet. Totuși, când opresc accelerarea, zgomotul dispare pe coborâri și curbe. Totuși, când accelerez din nou, apare zumzetul. Când opresc, accelerez, iar zgomotul dispare, doar când sunt în mișcare.
Am schimbat uleiul diferențialului și l-am uns pentru că părea a fi ceva legat de caroserie, dar este tot la fel.
Dacă cineva știe sau vrea să-și dea cu părerea, vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30775 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un Jeep Grand Cherokee
Pentru mine, crucile sunt uscate...sau masele tale!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30793 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un Jeep Grand Cherokee
Salut J-RDIAZ.
Verifică diferențialul; probabil există urme de uzură care pot fi reparate cu o mică ajustare. Verifică și angrenajele, așa cum îți spune Jazuke. Mult noroc,
Miguel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30824 prin manual-mecanic
Pe baza informațiilor tale, mi se pare că problema ta este la rulmenții pinionului, dar ar trebui să schimbi și rulmenții coroanei. În caz că am înțeles bine, va funcționa când îl slăbești, sau cel puțin într-o treaptă fixă, ar trebui să începi de acolo. Sunt de acord cu cei doi colegi anteriori.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #31000 prin manual-mecanic
BUNĂ, ÎN AFARĂ DE A-ȚI MULȚUMI PENTRU SFATURI, AȘ VREA SĂ-ȚI SPUN CĂ A FOST O CRUCE, MULȚUMESC FOARTE MULT.