Căutare MDM

Buletin

consultanță pentru întreținere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30764 prin manual-mecanic
Consultanță întreținere Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, am un Hyundai Verna din 2010 cu motor diesel de 1.5 și Camon Raid (CRDI). Întrebarea mea este dacă acele produse lichide de marcă, care se golesc în rezervorul de ulei, sunt eficiente pentru efectuarea întreținerii sistemului de injecție și a Camon Raid fără a fi nevoie să îl demontez manual? Mașina mea are 45.000 km/h până în prezent și cât de des este necesar să repet procesul? Ah, poate cineva de pe forum să-mi trimită informații despre cum se efectuează întreținerea manuală, în special în ceea ce privește sistemul de injecție? Cu sinceritate, Luis

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30865 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: solicitare de întreținere
În general, producătorii de mașini recomandă evitarea utilizării aditivilor. Vă sfătuiesc să verificați manualul de utilizare în acest sens.
Personal, vă pot spune că motoarele diesel common rail au injectoare controlate electronic, deci nu necesită întreținere. În caz de avarie, injectorul trebuie înlocuit, iar reparațiile sunt efectuate doar în câteva laboratoare specializate, cum ar fi Bosch.
Dacă aveți nevoie de întreținere, schimbați filtrul de combustibil mai frecvent. Dacă are un sistem de purjare, purjați-l la fiecare 15 zile; dacă nu, schimbarea filtrului este suficientă.
Sper că v-am fost de ajutor.
Cu cele mai bune urări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.