Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu Peugeot-ul meu 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30763 prin manual-mecanic
Ajutor cu Peugeot 206-ul meu Publicat de manual-mecanica
:( Salut băieți, am nevoie de ajutorul vostru. Am un Peugeot 206 și banda de rulare s-a rupt. Nu găsesc o diagramă de poziționare. Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30911 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu Peugeot 206-ul meu
Ce motor are un Peugeot? Fiecare tip de motor are o configurație diferită.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30914 prin manual-mecanic
Dacă Peugeot-ul este un 206 din 2006 încoace, setarea sincronizării este foarte simplă. Permiteți-mi să explic:

...pistonul unu va fi numărul 4, pune-l la TDC.
...pe fulia arborelui cu came vei vedea o gaură, caută un șurub sau un bolț care se potrivește perfect atunci când găurile din fulia arborelui cu came se potrivesc și o altă gaură în chiulasa va fi la timp.
...bineînțeles, înainte de a bloca cu șurubul, verifică PMS-ul celor patru pistoane.
...dacă nu are marcaj pe follower, ceea ce se întâmplă de obicei în unele cazuri, marcați cu corector sau cerneală pentru a nu pierde sincronizarea.

_sfaturi. Marcați direcția de rotație a curelei de distribuție dacă nu o veți înlocui.
Nu deconectați computerul, trageți-l într-o parte. Cablajele de la acesta sunt puțin problematice.
Poți deconecta bateria din această mașină și nimic nu se va reseta.

Mă bucur să te ajut, Acesta este emailul meu pentru că avem nevoie unii de alții. Să nu fim rezervați. Informațiile sunt pentru a fi împărtășite și pentru a îmbunătăți calitatea muncii. Mult succes!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30915 prin manual-mecanic
Cele menționate mai sus sunt, desigur, legate de o persoană dedicată lumii mecanicii, deoarece experiența este esențială, același noroc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30916 prin manual-mecanic
Cele menționate mai sus, desigur, sunt legate de o persoană dedicată lumii mecanicii, deoarece experiența este esențială, același noroc...

compară pașii pe care ți i-am dat anterior, dacă coincid, este probabil să împărtășesc pașii pentru cronometrarea acestor mașini... mai mult decât orice, gaura scripetelui și chiulasa.