Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30692 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Salut prieteni, revin din nou pentru ajutorul vostru... Vă spun, am un motor Izusu Trooper 2.6 4ze1 care începuse să curgă apă din garnitura chiulasei. L-am demontat pentru a înlocui garnitura și am fost surprins să constat că chiulasa era grav avariată (rozată). Întrebarea mea este, dacă nu găsesc o chiulasă pentru același motor, va funcționa chiulasa 4ze1? Pentru că în manuale și pe piesele de schimb pe care le-am cumpărat apare mereu ca 4ze1 -4zd1... sau se poate repara cea pe care o am...
Vă mulțumesc anticipat pentru comentarii...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30781 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
Dacă capacul este din aluminiu, se umple cu aluminiu prin sudură MIG/TIG și iese bine dacă cel care face lucrarea se pricepe la subiect, un alt lucru pe care îl poți face rapid este să-l umpli singur cu poxilină, în Argentina se numește așa, este Poxipol, caută pe Google, este ceva foarte urgent... și dacă nu aici este foarte scump, există niște produse de la 3M sau Dupont care se numesc Alumini Puty sau oțel sau chit metalic, unul este o pastă de aluminiu și celălalt o pastă de fier/oțel, salutări!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30826 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
Îl poți umple după ce l-ai periat și va arăta ca nou. Pentru o siguranță sporită, poți efectua un test hidraulic pentru a verifica dacă există pori și scurgeri la suduri.