Căutare MDM

Buletin

vw gazel 88 problema de temperatura

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3107 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă de temperatură VW Gacel 88
Weekendul acesta schimb termostatul, vreau să pun unul mai rece, sau cum fac în Venezuela, să facă niște găuri pe unde pot (cu un burghiu foarte fin, îngust cum vor să spună), ca să circule puțin apa când termostatul este închis, ce vreau să știu e ce e în neregulă cu cauciucul de deasupra care e super tare? Nu cred că e vreo conductă înfundată, când am curățat sistemul apa pe care o aveam nu era murdară, ventilatorul aspiră bine, am deja sistemul curățat cu lichid de răcire și chestiile alea, chestia asta cu temperatura a început a doua zi după schimbul de ulei, ceea ce nu cred că e de vină din moment ce folosesc același ulei și același filtru ca și alte dăți. cuervomostro
sau panterablack01 ești din Maracaibo? (din cauza ventilatorului)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3166 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă de temperatură VW Gacel 88
În acest moment, scoateți partea centrală a termostatului și gata, dar nu uitați că în acest fel temperatura din cilindri nu va fi aceeași și când va fi timpul să construiți motorul, puteți obține niște cilindri ovali. Te voi ajuta eu, Alfredo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3859 prin manual-mecanic
Încearcă să demontezi radiatorul și să speli fagurele. Se umple adesea cu murdărie și nu permite trecerea suficientului aer pentru a răci apa.