Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu diferențialul la o camionetă Cheyenne

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30550 prin manual-mecanic
Salut tuturor de pe forum, avem o problemă cu o camionetă Cheyenne din '97. Se întâmplă că are o scurgere de ulei din diferențial, unde este articulația universală de pe bila mare. Nu știu dacă are o garnitură de etanșare acolo, deoarece acesta ar putea fi motivul pentru care are scurgerea de ulei. Cum pot repara această defecțiune? Este foarte complicat. Ce trebuie să fac? În acest caz, mă poate sfătui cineva? Mulțumesc anticipat. :nesigur: :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30582 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu diferențialul pickup-ului Cheyenne
Salut, ei bine, acela are un dispozitiv de fixare sau o garnitură care de obicei se rupe, mai ales dacă te deplasezi prin zone unde sunt multe buruieni, mai ales dacă au tulpini fibroase.
E ușor de reparat dacă ai cunoștințe minime (nivel amator pentru asta). Pe scurt: eliberează placa unde este capul transversal, de obicei sunt aproximativ 4 șuruburi. Apoi este o piuliță în spatele plăcii respective, o eliberăm și în spatele ei este dispozitivul de fixare.
De obicei ies cu o șurubelniță prin tragerea ei și trebuie să ai grijă să nu o faci strângere acolo unde este gravată referința pe garnitură. Apoi cumpără altul la fel, îl montezi invers și îl completezi cu ulei sau îl înlocuiești, mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30595 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu diferențialul pickup-ului Cheyenne
Mulțumesc frate, ți-am urmat sfatul și totul a ieșit perfect. Salutări și încă o dată mulțumesc.