Căutare MDM

Buletin

tuning un Renault 19 diesel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30458 prin manual-mecanic
Reglarea unui Renault 19 diesel Publicat de manual-mecanica
Mă poate ajuta cineva cu un manual sau un ghid despre cum se reglează un motor diesel Renault 19?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30476 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Reglarea unui Renault 19 diesel
Bună ziua, arborele cotit din blocul de lângă cutia de viteze are un dop care prin introducerea unui știft de 8 mm intră într-o contragreutate și marchează PMS-ul, pompa dacă este Bosch se montează cu un șurub de 8 filetat în bloc și trecut pe partea dreaptă a pinionului, dacă este CAV sau Roto Diesel se înșurubează pe partea stângă a pinionului se duce pe partea stângă iar arborele cu came are un marcaj pe partea superioară a pinionului dacă montați o curea originală, marcajele de pe curea o vor ține pregătită.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30483 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Reglarea unui Renault 19 diesel
Bună ziua din nou, hai să explicăm mai bine, lângă joja de ulei de lângă cutia de viteze există un șurub care este un dop, se slăbește și se introduce un știft sau indicator cu diametrul de 8 mm sau unealta Renault 1054 și îl împingem ușor, rotim motorul spre dreapta până intră, o face într-un orificiu din contragreutatea arborelui cotit care ne va da TDC, acum ne uităm la pinionul arborelui cu came care are un perforator pe unul dintre dinți, acesta trebuie să fie orientat spre sus și să coincidă cu indexul fix al capacului de plastic care acoperă cureaua, pinionul pompei are două marcaje B și R, B corespunde pompei BOSCH și R la ROTO DIESEL, marcajele de pe cureaua originală cu săgețile de deasupra și în direcția de rotație trebuie să coincidă cu perforatorul de pe arborele cu came și B sau R al pinionului pompei de injecție și indicatorul din interiorul arborelui cotit. Cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48904 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema tuning-ului unui Renault 19 diesel
Salut, poate cineva să-mi trimită poze cu cum ar trebui să arate vârful pompei mele de injecție Bosch... asta e singurul lucru care îmi lipsește. Am un motorină 1.9 R19.

Mulțumesc.