Căutare MDM

Buletin

Distribuția motorului Peugeot 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30445 prin manual-mecanic
Distribuție motor Peugeot 206 Publicat de manual-mecanica
Salutări tuturor participanților la acest forum. Este prima mea participare, dar sunt înregistrat pe această pagină de ceva vreme. Acum vreau să vă deranjez cu o întrebare mecanică. Am un Peugeot la reparat și nu pot regla cureaua de distribuție corect. Când am venit la service, era spartă și pistoanele erau deteriorate când atingeau supapele. Am văzut mai multe reglaje, dar nu se potrivesc cu acest motor.
Motorul este de la un Peugeot din 2005, 2.0 litri, cod 10LH1B. V-aș aprecia dacă mi-ați putea oferi soluția și cum să accesez acest forum, ca să-mi pot pune cunoștințele în practică pentru voi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30495 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Distribuția motorului Peugeot 206
TRIMITE-MI ADRESA TA DE EMAIL. AM PANOUL DE DISTRIBUȚIE. E LA FEL CA LA PLATINA ȘI RENAULT. ȚI-L VOI TRIMITE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40163 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspunsul rapid, adresa mea de e-mail este

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40178 prin manual-mecanic
Platina e K4M, nu e aceeași cu cea din 206 2.0. Cred că cea despre care vorbești are arbori cu came dubli sau nu? Postează o poză dacă poți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #40244 prin manual-mecanic
:( Salut, dacă într-adevăr este arborele cu came dublu și acesta nu are urme, are doar niște găuri în angrenajele curelei pentru șuruburile de fixare, astfel încât supapele să atingă pistoanele atunci când le dau ture de probă.
Vă mulțumesc pentru atenție. Adresa mea de e-mail este