Căutare MDM

Buletin

PEDALĂ DE FRÂNĂ FORȚĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30441 prin manual-mecanic
PEDALĂ DE FRÂNĂ DURĂ Publicat de manual-mecanica
Bună ziua:
Am un Citroën C4 HDI 110 CMP, când las mașina în parcare noaptea și mă duc să o ridic dimineața pedala de frână este complet apăsată sus și foarte tare, o să merg la service deoarece este încă în garanție, dar vreau să știu mai mult sau mai puțin ce ar putea fi ca să nu mă încurce la service.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30444 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PEDALĂ DE FRÂNĂ FORȚĂ
Cred că ai o scurgere de vacuum undeva la sistemul de asistență la frânare. Când lași motorul oprit, intră aer, pierzând vacuumul care permite pedalei de frână să asiste atunci când o apeși. Fără acest sistem de asistență, pedala se simte rigidă și dreaptă și abia dacă frânează deloc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30447 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Este periculos sau pot aștepta câteva zile ca să-l duc la magazin?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30467 prin manual-mecanic
Când există probleme cu servofrâna, nu este foarte periculoasă, dar când o calci, devine foarte tare și practic trebuie să stai pe pedală pentru ca aceasta să frâneze. Este ca o frână mecanică de acum o mie de ani; vehiculul frânează, dar se simte ca și cum nu ar face-o.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30470 prin manual-mecanic
Ar trebui să verificați furtunul de vid al hidrocuvei. Dacă nu este defect, diafragma hidrocuvei sau o garnitură este defectă.