Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de ajutor cu cutia de viteze a unui BMW M5 din 1984

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni - Acum 13 ani și 11 luni #30229 prin manual-mecanic
Vreau să știu dacă se poate demonta transmisia unui BMW M5 și ce pași trebuie urmați pentru a face acest lucru.
Mi s-a spus că cutiile de viteze sunt sigilate, dar că pot fi totuși deschise, deoarece marșarierul este blocat pentru că s-a rupt și vreau să-l înlocuiesc.
Ultima editare: acum 13 ani și 11 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30232 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ajutor cu cutia de viteze la un BMW M5 din 1984
Toate cutiile de viteze pot fi dezasamblate, deoarece sunt asamblate înainte de a fi reasamblate dacă este o transmisie manuală. Nu sunt multe lucruri de care trebuie să aveți grijă; în principal, verificați de două ori poziția sincronizatorului selectorului de viteze, astfel încât, odată ce îl reasamblați, să nu constatați că pierdeți o treaptă de viteză sau că nu aveți marșarier. Dar, ca sfat, deconectați selectorul de viteze de la manetă la transmisie și testați dacă treptele de viteză se cuplează și se dezactivează manual. Uneori, selectorul se aliniază greșit sau se mișcă, și aceasta este întreaga problemă. Faceți asta înainte de a-l dezasambla inutil. Mult succes

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.