Căutare MDM

Buletin

Adresa Focus 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30216 prin manual-mecanic
Direcție Focus 2002 Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor. Am o problemă cu direcția unui Focus și aș vrea să știu dacă cineva din comunitate mă poate ajuta să o rezolv.

Am schimbat cremaliera și pinionul la Focus-ul meu și, când am făcut schimbarea, pompa a început să facă zgomot. Am schimbat pompa, dar zgomotul a continuat. De asemenea, a început să curgă ulei din rezervor. Am schimbat cremaliera și pinionul de două ori fiecare și am verificat dacă conductele nu sunt înfundate.

Știe cineva care ar putea fi problema mea?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30234 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Direcție Focus 2002
De obicei se datorează unei aerisiri deficitare a conductelor pompei. Trebuie să scoți aerul din ele dacă nu generează o contrapresiune. Metoda de aerisire variază în funcție de model, dar în general ridici cele două roți din față ale vehiculului și fără capacul rezervorului rotești volanul dintr-un capăt în altul, încărcând puțin volanul la capăt și reumpli sistemul pe măsură ce lichidul scade și gata, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.