Căutare MDM

Buletin

SCURGERE AER CONDIȚIONAT GRANDCHEROKEE 1993

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30245 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema : SCURGEREA A/C A GRANDCHEROKEE DIN 1993
Uite, camioneta aia are un furtun, doar că cineva sau un mecanic îl scoate și nu-l pune la loc. Caută sub scaunul din dreapta un tub mic de plastic. Vezi încotro se duce; îl vei vedea pe partea dreaptă. Apoi caută-l pe partea dreaptă a motorului. Îl vei vedea, dar nu suficient de clar. Ar trebui să fie un capac metalic sau un izolator din pânză sub el și e blocat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30246 prin manual-mecanic
Sau, din interior, încearcă să introduci o șurubelniță ca să vezi exact pe unde iese și o vei găsi mai repede. Ca să scoți scurgerea aceea în sine, trebuie să scoți vaporizatorul, iar asta necesită coborârea bordului și o atenție deosebită la firele de încălzire, dar e mai ușor așa cum am explicat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30247 prin manual-mecanic
Bine, o să dedic mai mult timp căutării. Problema asta durează de vreo patru luni. Înainte, avea scurgeri destul de mari. Întotdeauna mi-am întreținut celelalte mașini din interior cu apă sub presiune, dar la acest SUV nu am acces. Sistemul este complet etanș, deoarece toate echipamentele sunt în interiorul cabinei. Îți mulțumesc încă o dată și te voi anunța rezultatele. O îmbrățișare de la distanță și cele mai bune urări de succes în acest an nou. Vom ține legătura.
Eduardo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30248 prin manual-mecanic
Bine, asta e cealaltă opțiune pe care nu am vrut să o iau în considerare, dar am observat că nu e necesar să demontez nimic. De fapt, nu aș face-o pentru că urăsc zgomotele interne ale mașinii, iar scoaterea bordului nu ar face decât să creeze mai mult zgomot. Te voi anunța în următoarele zile ce se întâmplă cu sfatul tău. Îmbrățișări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30253 prin manual-mecanic
Bine, prietene, salutări și din Venezuela