Căutare MDM

Buletin

Variația RPM a unui motor de excavator John Deere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30197 prin manual-mecanic
Am probleme cu turația la excavatorul meu John Deere Model 310 D. Am scos pompa de injecție de combustibil de pe bancul de testare și am instalat-o pe o altă mașină și funcționează perfect. Ce ar putea modifica turația la ralanti? Aceasta tinde să crească fără să miște nimic, adică la ralanti și la ralanti, dar își mărește treptat turația până la 1.500 și uneori puțin mai mult?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30239 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Variația turației la un motor de excavator John Deere
O admisie de aer falsă provoacă o creștere a turațiilor, aerul din sistemul de benzină provoacă, de asemenea, o defecțiune similară, dar turațiile nu cresc la fel de mult dacă acestea oscilează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30242 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Variația turației la un motor de excavator John Deere
Ok, mulțumesc, vom relua problema.