Căutare MDM

Buletin

Probleme cu presiunea scăzută a motorinei la Accent CRDi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48749 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema PROBLEMELOR CU PRESIUNE SCĂZUTĂ A MOTORINEI LA ACCENT CRDI
Am un Accent Prime diesel din 2005 și mi s-a întâmplat ceva similar... de fapt, mi se întâmplă și acum... și am întrebat la un service, și au încercat să mă storcă de bani... știu câte ceva despre mecanică și nu era nevoie să las mașina la service așa cum m-au rugat... plasa este un element de protecție; nu o scoateți pentru că pompa va rezista mult mai puțin din cauza impurităților din combustibil... piesa este aici... piesa aceea este senzorul de pe șină... cea cu microfiltru la capăt... scoateți piesa aceea și suflați-o cu aer comprimat sau curățați-o cu ultrasunete la un loc care repară pompe de combustibil... asta va rezolva problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48925 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEME CU PRESIUNE SCĂZUTĂ DE MOTORINĂ LA ACCENT
Bună ziua, pentru mine injectoarele sunt cele care au prea mult retur și lasă sistemul common rail fără presiune. Ar trebui să repari sau să înlocuiești injectorul/injectoarele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.