Căutare MDM

Buletin

TRANSMISIE AUTOMATĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30176 prin manual-mecanic
TRANSMISIE AUTOMATĂ Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, MĂ POATE AJUTA CINEVA CU ACEASTĂ ÎNDOIALĂ. AM UN FORD ESCAPE 4X4 DIN 2001 ȘI ACUM 3 LUNI L-AM PUS ÎN NISIP PE O PLAJĂ ȘI A FUNCȚIONAT FOARTE BINE CA ȘI CUM AR FI FOST PE PODEA TARE, IAR ACUM O SĂPTĂMÂNĂ L-AM PUS LA POZIȚIE ÎNAPOI ÎN ACELAȘI LOC ȘI NU MAI ÎNAINTE ȘI ÎL MAI FACE FOARTE ÎNCET ȘI MAI BINE NU-MI ASUM DE TEAMĂ SĂ SE BLOCHEZE. MODIFICĂRILE MELE FUNCȚIONEAZĂ BINE SAU DUBLA TRACȚIUNE ESTE UZATĂ? SUNT NOU ÎN ASTA. ÎMI POATE SPUNE CINEVA CE SĂ FAC, VĂ ROG?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30226 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: TRANSMISIE AUTOMATĂ
Poate că discurile din cutie sunt deja uzate și alunecă și trebuie să reparați cutia. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30230 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: TRANSMISIE AUTOMATĂ
SALUT, REVENIND LA SUBIECT, DACĂ AR FI DISCURILE, AR ALUNECA ȘI ACESTE CÂND CONDUC PE NISIP, ADICĂ PE DRUM, ȘI DELOC, EHHH, FACE SCHIMBĂRI FĂRĂ SĂ SIMȚI SAU SĂ FORȚEZI, DE AIA SUNT ÎNGRIJORAT, DACĂ ESTE ALTCEVA, TRACȚIUNEA NORMALĂ ESTE FAȚĂ. POATE CINEVA SĂ-MI DAȚI O ALTĂ SUGESTIE?