Căutare MDM

Buletin

TRANSMISIE AUTOMATĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30176 prin manual-mecanic
TRANSMISIE AUTOMATĂ Publicat de manual-mecanica
Salut, mă poate ajuta cineva cu asta? Am un Ford Escape 4x4 din 2001 și acum trei luni l-am dus pe o plajă cu nisip. A funcționat perfect, ca și cum ar fi fost pe teren solid. Acum o săptămână, l-am dus înapoi în același loc și acum nu se mișcă sau merge foarte încet. Am decis să nu risc să se blocheze. Se pare că schimbă bine vitezele sau poate că tracțiunea integrală este uzată. Sunt nou în asta, așa că poate cineva să-mi spună ce să fac?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30226 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema TRANSMISIE AUTOMATĂ
Poate că discurile transmisiei sunt uzate și patinează și trebuie să reparați transmisia. Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30230 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema TRANSMISIE AUTOMATĂ
Salut, revenind la subiect, dacă ar fi discurile, ar patina și la mers în off-road, adică pe șosea, dar deloc. Schimbările de viteze sunt line și fără efort, de aceea mă tem că ar putea fi altceva. În mod normal este tracțiune față. Poate cineva să-mi dea o altă sugestie?