Căutare MDM

Buletin

scaner

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30169 prin manual-mecanic
scaner Publicat de manual-mecanica
Am o întrebare rapidă... Am un scaner multimarcă cu anumite protocoale de comunicare, care nu citește toate vehiculele. Mă întreb dacă aș cumpăra un cablu adaptor pentru un alt model de vehicul, am nevoie și de software? Se poate conecta adaptorul, de exemplu, de la OBD2 la unul cu 3 pini? Sau fiecare cablu are nevoie de propriul scaner?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30181 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: scaner
Ai nevoie de protocoalele pentru vehiculele pe care nu le poți citi, dar cablul funcționează uneori pentru toate scanerele, dar, în general, intrarea cablurilor la conectori variază, cel mai bine este să cumperi altul puțin câte puțin, în general recomand să îmbunătățești mărcile care sunt cel mai des văzute în atelier și, de acolo, cu aceeași intrare, să le îmbunătățești și pe celelalte.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30191 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: scaner
:) Mulțumesc foarte mult pentru informații. Voi face ce mi-ai spus despre actualizarea scanerului pe care îl am deja, deoarece citește majoritatea mărcilor cunoscute. Îmbrățișări.